deballonnenwinkel.nl

Levert 7 dagen per week gevulde ballonnen door heel Nederland

ballonnen in heel Nederland

Volg ons

Volg ons op Instagram!
Volg ons op Facebook!

De Ballonnenwinkel: specialist op het gebied van ballondecoratie

Ballondecoratie is de manier om locaties feestelijk aan te kleden. Bij De Ballonnenwinkel hebt u keus uit talrijke soorten ballondecoraties. Denkt u bijvoorbeeld aan ballondecoraties zoals ballonenslierten, een ballonnen pilaar of een grote ballonnenboog. De ballondecoraties zijn zowel in pastel als in metallic kleuren leverbaar, u kunt de ballonnen zelfs laten bedrukken met uw eigen logo of tekst.

Ballonnenpilaarballonnen pilaar
Een ballonnen pilaar is een ideaal decoratiemiddel om bijvoorbeeld naast deuren te zetten. Een ballonnen pilaar is in elke gewenste kleur leverbaar. Doordat er veel ballonnen gebruikt worden voor het maken van een pilaar, kunt u gemakkelijk kleuren combineren. Op de top van een ballonnen pilaar kan onder andere een reuze ballon of een hartjes ballon worden geplaatst. Ook het bedrukken van ballonnen op een ballonnen pilaar is mogelijk.
» Prijzen ballonnen pilaar

ballonnen boogBallonnenboog
Een ballonnenboog staat feestelijk bij talrijke gelegenheden. Plaats bijvoorbeeld een ballonnenboog bij de opening van een winkel, trouwerijen, verjaardagen of een bedrijfsevenement. Welke gelegenheid u ook in gedachte hebt, De Ballonnenwinkel levert uw ballonnenboog in heel het land en in elke gewenste vorm en kleur.
» Prijzen ballonnenboog 

Hartjes ballonnen
hartjes ballonnenMet hartjes ballonnen kunt u gemakkelijk een romantische sfeer creëren. De Ballonnenwinkel verkoopt hartjes ballonnen in talrijke soorten en maten. Bij een trouwerij passen bijvoorbeeld hartjes ballonnen op pilaren perfect. Ook levert De Ballonnenwinkel hartjes bogen: grote bogen in de vorm van een hart. De verschillende hartjes ballonnen zijn in verschillende kleuren leverbaar zoals rood, roze en wit.
» Prijze
n hartjes ballonnen

 

Wilt u meer weten over de verschillende soorten ballondecoratie? Neem vrijblijvend contact of vraag direct een offerte aan!

» Ballondecoratie Offerte

© 2021 De Ballonnenwinkel | Sitemap | Privacy Statement Software webwinkel: Shopman

Specialist in gevulde helium ballonnen, bedrukte ballonnen en ballon decoraties.
Ballonnen bedrukt met uw logo, online bestellen bij de Ballonnenwinkel!