ALGEMENE VOORWAARDEN

Gegevens De Ballonnenwinkel

Hoofdkantoor
Bedrijfsnaam: De Ballonnenwinkel
Adres: Oostzanerdijk 143 G
Postcode en plaats: 1035 EX Amsterdam
Land: Nederland
Inschrijvingsnummer KvK: 83531505
BTW-nummer: NL0038.34.287.B16
Website: www.deballonnenwinkel.nl

Infobalie
Telefoon: 020 - 4930606 (bereikbaar op maandag - zaterdag van 09.00 - 17.00)
Emailadres: info@deballonnenwinkel.nl

1. Bestellen bij De Ballonnenwinkel
1.1 Deze Algemene Voorwaarden, behorende bij de webwinkel van De Ballonnenwinkel.

1.2 Op alle leveringen en diensten van De Ballonnenwinkel zijn onderstaande verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. Als u bij De Ballonnenwinkel een bestelling plaatst, verklaart u akkoord te gaan met de bepalingen in onze algemene voorwaarden.

2. Prijzen
Alle prijzen zoals genoemd op de website zijn in Euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. Bestellen
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een e-mail waarin uw bestelling en de totale kosten, waaronder de verzendkosten, worden bevestigd.

4. Betaling en Verzending
Een bestelling wordt nog dezelfde dag verstuurt indien wij de bestelling en de betaling voor 12.00 uur hebben ontvangen(Dit geldt alleen voor artikelen die verzonden worden, niet voor de decoratie die wij fyskiek leveren voor u). U kunt gebruik maken van de volgende betalingswijzen: Door middel van een eigen overschrijving,Ideal of contant bij aflevering(contant bij aflevering kan ook alleen maar bij artikelen die wij fysiek leveren). Wanneer u bedrukte ballonnen heeft besteld dan wordt de verzenddatum getoond op de pagina “Ballonnen bedruken”. 

Voor verzending van uw bestelling naar een adres in België wordt een vast bedrag van € 6,95 in rekening gebracht, ongeacht het aantal producten dat u besteld heeft. Afhankelijk van uw bestelling wordt deze in een envelop of als pakket verzonden. Als uw bestelling als pakket wordt verzonden dan gelden de volgende voorwaarden:
-  2 afleverpogingen
- Tot 1 week afhaalmogelijkheid op aangegeven postvestiging, indien afleveren niet mogelijk is.

5. Verzending van de bestelling
De bestelling wordt nog dezelfde dag (indien de bestelling en betaling voor 12.00 uur bij ons binnen is) ter verzending aangeboden bij DHL. Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden net als bestellingen na 12.00 uur de eerst volgende werkdag aangeboden bij DHL. 
Gevulde decoratie leveren wij zelf, deze worden niet verzonden met DHL

De Ballonnenwinkel is afhankelijk van de diensten van het postorder bedrijf voor tijdige bezorging. Normaliter levert het postorder bedrijf je bestelling de dag volgend op die van aanbieding, mits de levering in België is. De Ballonnenwinkel is niet aansprakelijk voor het niet tijdig bezorgen, verlies of beschadiging door het postorder bedrijf.
Wij garanderen de verzenddatum, de afleverdatum is in handen van de expediteur. 

Mocht een door u besteld artikel niet op voorraad zijn dan informeren wij u daar onmiddellijk over. Indien De Ballonnenwinkel je bestelling niet of maar gedeeltelijk kan uitvoeren, heeft u de mogelijkheid om je bestelling kosteloos te annuleren.

6. Beeindigen/Weigeren
De Ballonnenwinkel kan zonder opgaaf van reden een order beëindigen of weigeren. U ontvangt dan een e-mail van De Ballonnenwinkel waarin vermeld staat dat de order niet in behandeling genomen wordt.

7. Privacyverklaring
De ingevulde persoonsgegevens zullen zorgvuldig en vertrouwelijk door De Ballonnenwinkel behandeld worden en alleen aan derden ter beschikking worden gesteld in verband met betalingstransacties en bezorging.

8. Vragen/klachten
Mocht u vragen of klachten hebben, stuur dan een e-mail met uw klacht of vraag naar info@deballonnenwinkel.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

9. Toepasselijk Recht
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen De Ballonnenwinkel en haar afnemers waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.


10. Annuleren van een order.

Het annuleren van een order doen wij kosteloos. Tenzij de decoratie al is gemaakt.
Wanneer uw ballonnen al zijn geblazen of gemaakt kunnen wij de order niet kosteloos annuleren.