deballonnenwinkel.nl

Levert 7 dagen per week gevulde ballonnen door heel Nederland

ballonnen in heel Nederland

Volg ons

Volg ons op Instagram!
Volg ons op Facebook!

De Ballonnenwinkel, specialist in ballonnen!!

De Ballonnenwinkel.nl is onderdeel van het bedrijf "De Ballonnenwinkel" gevestigd in Amsterdam. Wij leveren al jaren bedrukte ballonnen en toebehoren in Nederland en België. Hoge kwaliteit, snelle levering en lage prijzen, dat is waar De Ballonnenwinkel zich in onderscheidt! 

Geschiedenis van De Ballonnenwinkel

2002 - 2004
De Ballonnenwinkel werd eind 2002 opgericht in Amsterdam. Vanaf de eerste dag is er een landelijke dekking en daarmee onderscheidt De Ballonnenwinkel zich van haar concurrenten. We merkten direct dat de vraag naar ballonartikelen erg groot is. In het begin werden er alleen ballondecoraties geleverd maar al snel kan men bij ons ook terecht voor het bedrukken van ballonnen.

2005 - 2006
Zo nu en dan komen er ook aanvragen vanuit België en De Ballonnenwinkel besluit ook decoraties in België te gaan leveren op aanvraag. Het ballonnenteam wordt steeds uitgebreider en het assortiment wordt met de maand groter. Er wordt professionelere blaasapparatuur vanuit Amerika aangeschaft wat de capaciteit flink vergroot.

2007 - 2008
De Belgen weten De Ballonnenwinkel inmiddels ook te vinden voor het bedrukken van ballonnen. Er wordt tevens hard gewerkt aan een geheel Belgische website, wat het een stuk envoudiger maakt voor onze zuiderburen om bedrukte ballonnen te bestellen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door Shopman, welke een uniek stukje software heeft ontwikkeld.

2009 - 2010
Om de stijgende ballondecoratie aanvragen van onze klanten goed te kunnen verwerken verhuist De Ballonnenwinkel naar een groter pand. Ook wordt er hard gewerkt aan de nieuwe website welke op 20 juni 2010 de lucht in is gegaan.

2011 - heden
Wij hebben een blog op onze site geplaatst om u de onlangs geleverde decoraties te kunnen laten zien. Tevens zijn wij vanaf begin 2011 voor de liefhebbers te volgen op Twitter.

© 2021 De Ballonnenwinkel | Sitemap | Privacy Statement Software webwinkel: Shopman

Specialist in gevulde helium ballonnen, bedrukte ballonnen en ballon decoraties.
Ballonnen bedrukt met uw logo, online bestellen bij de Ballonnenwinkel!